Din indkøbskurv er tom
Alt i elektronik til hjemmet og bilen
Mere end 23.300 forskellige produkter
Shadow

Smartphone & Tablet Tilbehør, Covers & Reservedele

Velkommen til GearSpot.dk – Her finder du alt i SmartPhone & Tablet Covers, Reservedele, Panzer Glas & Tilbehør.
GearSpot har alt indenfor tilbehør/udstyr og beskyttelse af din mobil og tablet. GearSpot følger hele tiden med mobil markedet og har altid et stort sortiment til de nyeste mobil og tablet modeller på markedet.

Alle produkter er nøje udvalgt med fokus på kvalitet, men også til en skarp pris. GearSpot bestræber sig altid på at leverer kvalitets produkter til konkurrencedygtige priser.

Bredt sortiment af SmartPhone/Tablet Covers & Tilbehør

GearSpot er leveringsdygtige af covers og tilbehør til de største brands, såsom Apple, HTC, Samsung, Nokia, LG, Sony, Google, Microsoft, Huawei og mange flere. Så står du og mangler et smartphone cover, etui, smartphone pung eller en anden type af cover eller tilbehør, så har GearSpot med garanti det du står og mangler.

Et lille udsnit af produkter til f.eks. din iPhone, Samsung Galaxy eller Nokia Lumia kunne f.eks. være Cover,
iPhonelightning kabel, Micro usb lade kabel, Powerbank / backup batteri, headset med og uden bluetooth,
opladertil huset og bilen, stylus pegepind Panser Glas eller Panzer Glass, beskyttelsesfilm / folie, løbearmbånd / løbebælte, højtalere, holdere både til bilen og huset. Dette er bare et lille udsnit af det store sortiment GearSpot kan tilbyde.

Skærmbeskyttelse til din SmartPhone & Tablet

GearSpot kan anbefale at du på din SmartPhone eller Tablet monterer en beskyttelse på selve skærmen for at beskytte den yderligere imod ridser og andre udefrakommende elementer. Her kunne en løsning være Panser Glas / Panzer Glass som er et tyndt lag hærdet glas, der fås i forskellige tykkelser og hærdninger. Dette holder utrolig godt imod slag. Dertil kan man vælge en almindelig beskyttelsesfilm, som er en lille tynd folie man ligger på skærmen. Denne beskytter primært imod ridser. Denne film holder som regel ikke lige så godt som panser glas, som er et dissideret glas.
 

GearSpot Fordele

Ved GearSpot har du altid 30 dages fuld returret ved køb af diverse covers og tilbehør. Vi bytter desuden med et smil og diskuterer aldrig med vores kunder. Se vore Trustpilot og bedøm selv vores kundeservice. Ved GearSpot er du i trykke hænder og vi er til og med E-mærket.

Ved GearSpot opnår du gratis fragt ved køb over 399,- DKK og vi har altid billig fragt fra kun 25,- DKK. Hos GearSpot samler du Point, som du kan anvende på dine næste køb. Herved sparer du på hver ordre du ligger ved GearSpot.

GearSpot.dk ønsker dig fortsat god søgning efter spændende produkter på vores webshop. Ved spørgsmål er er du altid velkommen til at ringe 70 27 47 38 eller skrive til os på support@gearspot.dk. 


Dit navn

E-mail


Tlf.


Spørgsmål

Vi besvarer din henvendelse inden for 24 timer
+45 70 27 47 38
eller skriv til os